Vi söker en driven och nyfiken webbutvecklare som är intresserad av ny teknik och modern webb samt är hungrig på att testa nya saker. Här på mkmedia kommer du att arbeta med en stor variation av spännande kunder i härliga lokaler tillsammans med ett gott gäng.

Vi söker dig som:

  • Med WordPress som grund har goda kunskaper inom HTML5, JavaScript/jQuery, CSS/SASS/LESS, PHP, MySQL, Foundation
  • Gillar snyggt skriven kod
  • Har god praxis inom webbstandarder, responsiv design samt utveckling för mobila enheter
  • Gärna är bevandrad inom Node.js framförallt NPM och någon typ av task runner (webpack/Gulp/Grunt)
  • Gärna har kunskap inom versionshantering framförallt GIT
  • Har kunskaper inom moderna ramverk och bibliotek, likt Angular 2, React eller Vue.js, är meriterande men inget krav
  • Gärna har kunskap inom Sketch och Photoshop

Tjänsten är på heltid och tillträdesdatum från september

Skicka din ansökan till: jobb@mkmedia.se
Bifoga kort CV och personligt brev. Välkommen med din ansökan!

Vi vill önska alla våra kunder, leverantörer och vänner en riktigt skön sommar. Under vecka 29-31 har vi semesterstängt på kontoret. Vår webbsupport är dock öppen vardagar under dagtid vecka 29 och 31 om du behöver nå oss. Kontakta i så fall support@mkmedia.se

Trevlig sommar!

Välkommen Mio!

01 juni

Vi är så glada att vi kan säga välkommen till Mio som är vår nyaste medarbetare här på kontoret. Hon har i flera år har arbetat som Final Art med layout- och trycksaksproduktion i Göteborg och är en vass och produktionsstark originalare.

Mios älskar att dansa, så när hon inte är på kontoret leder hon motionärer på svettiga danspass eller undervisar danselever i Lindy Hop och Blues. Utöver det gillar hon att fika (helst i solen) och smittar gärna av sig med sitt skratt.

Välkommen in och hälsa på Mio och oss andra!

Hur mycket vi på mkmedia än älskar solen så kan man ibland få för mycket av det goda. Ett kontor med en temperatur långt över vad som är optimalt och solstrålar som reflekteras i skärmen. Under våren 2017 har vi jobbat med Moogio – ett företag som erbjuder lösningar på just detta, nämligen solskydd. Och lika bra som Moogio är på solskydd, lika bra är vi på webb.

Med ny layout, uppdaterat innehåll och översyn av informationsstrukturen tydliggjorde vi Moogios nya hemsida, profil och erbjudande gentemot deras kunder. Med en analys av sajten i ryggen uppnådde vi mål som bland annat innebar att attrahera fler besökare till sajten, öka konverteringsgraden samt underlätta för besökaren att tillgodogöra sig informationen på hemsidan.

Läs mer på vår portfolio

2017 hör börjat bra för oss på mkmedia. Bland andra produktioner så har vi fått nöjet att skapa ett nytt uttryck för Easy Telefoni.

Easy Telefoni erbjuder kundvänliga, digitala telefonilösningar och telefonväxlar för företag och organisationer med höga krav på tillgänglighet och användarvänlighet.

Easy Telefoni vill visa att de är ett professionellt telecomföretag som ligger i framkant av den tekniska utvecklingen och vi har under vintern 2016/2017 gett deras hemsida en ny fräsch känsla. Vi fokuserade på att skapa en mer ungdomlig och modern hemsida med ett uppdaterat tilltal för att tydliggöra erbjudandet om deras smarta molnbaserade telefonväxlar.

Läs mer på vår portfolio

Villanytt är en gratistidning som har som ambition att sprida inspiration och tips till husägare längs Sveriges västkust. I Villanytt kan du bland annat läsa om de senaste trenderna inom byggnation, inredning och livsstil. Tidningen kommer ut åtta gånger per år.

Sedan början på 2017 har mkmedia hjälpt Villanytt att uppdatera tidningen från att vara en klassisk papperstidning till ett trendigt magasin. I uppdraget ingick bland annat att ta fram en ny logotyp och grafisk profil samt layouta samtliga nummer som utkommer under året. Just nu pågår arbetet med det fjärde numret.

Se mer i vår portfolio

mkmedia växer och nu behöver vi förstärka vårt team med en grafiskt säker och produktionsstark Originalare/Final Art. Du kommer att vara en del av ett härligt gäng på 10 personer som huserar i ljusa industrilokaler i Almedal, Göteborg.

 

Tack för alla ansökningar – tjänsten är nu tillsatt!

Hösten 2016 var minst sagt händelserik. Som ett resultat av en fullspäckad period publiceras bland annat Idrottens Spels nya hemsida lagom till det nya året.

Idrottens Spel är Sveriges största bingooperatör. Bland annat. Företaget ägs av Västsvenska Idrottsförbundet och allt ekonomiskt överskott av verksamheten går tillbaka till det svenska idrotts- och föreningslivet. Genom ett uppdaterat tilltal och en modern, lättadministrerad hemsida vill man effektivisera sin digitala kommunikation, tydliggöra sitt erbjudande och berätta om den roll man har i det svenska föreningslivet.

Läs mer på vår portfolio

Vi har idag utökat mkmedia med ett nytt kontor, beläget lite längre ner på gatan. Vi är stolta över att presentera vår nya avdelning Inmouse samt vår nya, men lite blyge medarbetare som är en kvick och effektiv hejjare med stor ostkunskap.

Ni är varmt välkomna att kika över på en liten kopp kaffe och en kanske bit lagrad ost!

Kontakta oss

031-83 42 40 • info@mkmedia.se • Gamla Almedalsvägen 3, 412 63 Göteborg