Om oss

Starka varumärken, produkter och upplevelser

mkmedia är en prisbelönt reklam- och webbyrå som skapar inspirerande och betydelsefull kommunikation – vare sig det gäller digitala eller analoga projekt. Vi tror på nära samarbeten med våra kunder för att bygga starka varumärken, produkter och upplevelser. När du anlitar oss får du tillgång till en storbyrå i mindre format, med korta ledtider och små sammansvetsade team med bred kompetens.

01 | Förstå
Var börjar vi?
Varje projekt börjar med en form av brief, den kan vara liten och kortfattad, eller stor och omfattande, muntlig eller skriftlig. Vi lyssnar och tar reda på vad kunden behöver.

02 | Definiera
Var är vi nu och vart behöver vi ta oss?
Tillsammans med kunden utformar vi ramarna för projektet och vilket som är det optimala upplägget.

03 | Tala
Hur låter det?
Vem riktar sig budskapet till och vad ska sägas? Här struktureras tankar och texter upp till målgruppsanpassad content.

04 | Designa
Hur ser det ut?
I designfasen kommer kommunikationen och varumärket till liv. Det är här vi kan utveckla, förädla eller skapa en helt ny känsla i designkonceptet.

05 | Förverkliga
Hur känns det?
Vi applicerar designen på rätt mediaval – både digitalt och analogt. Det kan vara grafisk produktion, varumärkesprofileringar, webb, 3D eller film. Med vår formsäkerhet och tekniska kompetens förverkligar vi kommunikationen och är delaktiga i alla led av produktionsprocessen.

06 | Utveckla
Hur arbetar vi vidare?
Vi tror på långsiktiga kundrelationer. Utvärderingar, förbättringar och vidareutveckling är en stor del av framgångsrik kommunikation. Och det är betydligt trevligare att arbeta med någon man redan känner – eller hur?

Några av våra kunder

mkmedias team

Vårt team har lång erfarenhet och brinner för kommunikation, design och teknologi. Genom engagemang, effektivitet och teamkänsla bygger vi långsiktiga kundrelationer grundade på gemensam framgång.

Kontakt

Gamla Almedalsvägen 3,
412 63 Göteborg

Epost: info@mkmedia.se
Tel: 031-83 42 40

Copyright © Mkmedia Produktion