Upplev fördelarna med 3D-illustrationer och animationer

21 augusti

3D-tekniken växer så det knakar med ständigt nya grenar och inriktningar. Illustration, animation, VR, AR och 3D-printing… ja bara för att nämna några.
Redan 2000 började mkmedia erbjuda 3D-grafik och än idag producerar vi både illustrationer och animationer för våra kunder. Ofta tar vi till 3D när kunden har svårighet att förklara ett problem i bara ord, om det är för komplicerat att fotografera eller om något helt enkelt inte ens finns. Det är bara fantasin som sätter gränserna på vad som är möjligt!


Det finns många fördelar med att göra en illustration istället för – eller som komplement till – att exempelvis fota en produkt:

  • Produkten behöver visualiseras men är ännu inte tillverkad och finns bara som ritning
  • Slipp onödiga kostnader för fotostudio och ”bildantal”
  • Snabbt nya bilder om något behöver ändras

När en något väl finns som 3D-modell är steget till en animering inte stort.

Sky is the limit – ja animationer kan verkligen användas till allt! Det är oftast enklare att ta till sig information från en film och mkmedia har tagit fram åtskilliga animationer i diverse former genom åren. Det kan handla om att bara väcka intresset hos kund eller om att förklara ett helt företagskoncept. Våra kunders behov har låtit oss grotta ner oss i allt från operationsmanualer till snigelbekämpning.

Har du ett spännande 3D-projekt eller en idé som behöver realisera?
Tveka inte att höra av dig till vår 3D-artist Peter!

Bläddra mellan inlägg

Kontakta oss

031-83 42 40 • info@mkmedia.se • Gamla Almedalsvägen 3, 412 63 Göteborg