Vi har blivit med fotostudio!

01 oktober

Om ni kör förbi oss ute på Gamla Almedalsvägen och ser att jalusierna är nere – frukta ej att vi har klappat igen! Förmodligen är det så att det just då pågår en fotografering i vår fotostudio. Ja, ni läste rätt – mkmedia har numera en studio inhouse.

Det var när vi flyttade från Gårda till Almedal 2015 som vi dammade av lådor med backdrops, stativ, blixtar och softboxar – en gömd skatt från mkmedias forna tid då ett av huvudspåren var filmproduktion. En skatt alldeles för dyrbar för att ligga nerpackad på en vind, när vi dessutom har kompetensen för foto- och filmproduktion här mitt bland oss på mkmedia.

Vi ser ett behov hos våra kunder av att få fram foto- och filmproduktioner utan de (ibland) långa ledtiderna som kan uppstå när en fotograf ska bokas och datum ska passas in. Då vi sköter allt från bildmanus till produktion och distribution blir processen effektiv och relativt kort.

Så numera förvandlas vår entré med jämna mellanrum till en fotostudio då jalusierna dras ner, soffan flyttas bort, backdropen rullas ut och blixtarna tänds. En fotostudio perfekt för porträtt på ditt företags anställda, eller produktfoton för att på bästa sätt framhäva er produkt/tjänst. Även enklare filmproduktion, så som en produkt- eller instruktionsvideo, är något vi gärna tar oss an.

Välkommen in i studion!

 

Bläddra mellan inlägg

Kontakta oss

031-83 42 40 • info@mkmedia.se • Gamla Almedalsvägen 3, 412 63 Göteborg